Kategorier
Filtrera
e.l.f.

e.l.f.

Sedan e.l.f. Cosmetics lanserades år 2004 har det varit ett starkt varumärke inom hudvårds- och skönhetsprodukter. I det breda sortimentet finns något för alla. Eftersom e.l.f. ständigt ligger i framkant när det kommer till att utveckla det senaste inom smink- och skönhetsvärlden, är det ett varumärke att räkna med.

178 produkter från  e.l.f.

e.l.f. - elf vägleder dig i skönhetsvärlden


Något som det amerikanska varumärket e.l.f. verkligen utmärkt sig med är sina hjälpsamma videos på bland annat YouTube. Här visar duktiga makeup-artister hur man applicerar deras skönhetsprodukter. Här får du även tips och vägledning som är värdefulla för alla sminkentusiaster. Trots att e.l.f. är ett relativt ungt varumärke har de redan blivit tilldelade många priser. Bland annat har de fått pris från Allure Best of Beauty för deras omtyckta highlighter – Essential Shimmer Facial Whip. De har även tagit emot pris från All You, Cosmetic World och ICMAD. Förutom att varumärket är omtyckta för sina highlighters har de även vunnit pris för bronzing powder och contouring-produkter. Med andra ord ligger de verkligen i framkant med nya sminkprodukter som minst sagt är effektiva.

Något som många av våra kunder gillar med just e.l.f. är att deras produkter är väldigt prisvärda. De håller alla hög kvalitet, gör mirakel för huden, tar fram den inre skönheten och dessutom kostar de inte särskilt mycket. Med läppstift, puder och andra skönhetsprodukter kan du snabbt få fram det där lilla extra. E.l.f. är ett varumärke som levererar produkter som både passar för en galakväll men även till vardags när du vill fräscha upp ansiktet med lite rouge, mascara och en härlig färg på läpparna. När du är på jakt efter smink- och hudvårdsprodukter som faktiskt gör skillnad, som fungerar och som dessutom har ett rimligt pris – är e.l.f. rätt val för dig.

Det var Joey Shamah och Scott Vincent Borba som grundade e.l.f. i New York år 2004, sedan dess har mycket hänt, särskilt när man ser på makeup-trender och produkter för huden. Med en stor passion för skönhet och med ett fokus på den inre skönheten som alla har, utvecklar varumärket ständigt nya produkter som känns lyxiga och som framförallt visar dig och din skönhet på bästa sätt. För att alla ska kunna framhäva den inre skönheten erbjuder e.l.f. en bred färgpalett och många olika sorters produkter eftersom alla är olika och har olika behov. e.l.f. vill inspirera dig till att våga experimentera med nya makeup-produkter som alltid ska vara tillgängliga för din budget. Bläddra igenom vårt stora utbud av e.l.f. och få ny inspiration och nya idéer. Smink av hög kvalitet och för alla hudtyper är e.l.f.