Glamcor

GLAMCOR är faktiskt störst i världen på portabla led-lampor och andra innovativa belysningsprodukter!

GLAMCORs portabla LED lampor och sminkspeglar med HD dagsljus teknik är en internationell toppsäljare till makeup, ögonfransförlängning, tatuering, hår, airbrush/kroppsmålning och skönhetsexperter.

Används av branschens jättar såsom Lancôme, MAC, Make Up For Ever, Bobbi Brown, Hourglass, L`Oreal, Paul Mitchell, Illamasqua, Smashbox, Eve Pearl, Graftobian, CNN och listan fortsätter med de största MUA, TV-studior, skolor och

salonger. Linda Hallberg rekommenderar också GLAMCORs sminklampa i hennes recension! Vare sig du är proffs eller en smink-entusiast så behöver man bra ljus för att uppnå rätt färgåtergivning, annars blir det lätt fel om man sminkar i ett dåligt upplyst rum för att sedan gå ut i dagsljus, något som många känner alltför väl. Jobbar man dessutom inom branschen är det ännu viktigare med bra ljus, och det är ofta något man saknar på olika platser; ett väl upplyst rum. Är man Youtubare eller använder sociala medier för att nå ut till följare så är vikten av att kunna se sin sminkning väl, självklart ett måste, också för att höja nivån. Upptäck du med hur enkelt det blir att lägga en vacker makeup med GLAMCORs lampor och sminkspeglar! Att den dessutom kommer i en smidig väska, väger några få kilon och inte avger värme, gör den till stor favorit hos sin användare.