Human+Kind

Human + Kind fokuserar på att tillhandahålla förenklad, etisk hudvård som är kemikaliefri och miljömedveten och framförallt inte skadlig för din hud. Genom att eliminera behovet av flera hudvårdsprodukter och en dyr hudvårdsrutin skapades Human + Kind för den tidspressade individen i åtanke. Vi samarbetar med vårdpersonal och ledande experter - hudläkare, barnläkare, apotekare och forskare - för att utveckla en överlägsen förståelse för hud och hår och naturliga ingredienser för att ge dig de bästa lösningarna. Human+Kind - skincare with a conscious.

Naturlig och vegansk hudvård

Sortimentet hos human+kind består av välgörande ansiktskrämer och masker, sköna body lotions och olika typer av duschkrämer. Produkterna är framtagna i samråd med hudexperter och forskare inom vegansk hudvård för att få fram de mest effektiva ingredienserna som samtidigt är naturliga. Hudvård från human+kind är återfuktande och passar till alla hudtyper.

En av de naturliga aktiva ingredienserna som återfinns i ansiktsvård från human+kind är olja från aprikoskärnor, som håller huden återfuktad under lång tid. Produkterna från varumärket hjälper huden att se naturligt vacker ut samtidigt som de är enkla att använda. Ingredienserna som används är välkänt undergörande sedan lång tid tillbaka, bland annat aloe vera som återfuktar samtidigt som den har en läkande effekt och björkextrakt som är antiinflammatoriskt. Broccoliextrakt skyddar huden mot skadlig UV-strålning och kamomill har en dokumenterat lugnande effekt.