iKOU

iKOU är ett australiskt varumärke som vars ledord är "Rest, Relax, Restore" och som fokuserar på avkoppling och återhämtning för kropp och själ. Inspirationen har man hämtat från den japanska kulturen med stillhet och lugnande ritualer och omvandlat det till ett modernt koncept. Produktsortimentet utgörs av diffuser, doftljus och kroppsvård, men även av en airdiffuser för aromaterapi. Från iKOU kommer tveklöst bästa doftljus eftersom det är både väldoftande och ekologiskt producerat.

Doftpinnar, doftljus och kroppsvård med inspiration från Japan

iKOU grundades 2007 av Naomi och Paul Whitfeld som ville ta fram produkter som verkar avstressande och lugnande för hudproblem som kan relateras till en hektisk vardag. Resultatet blev en kombination av innovativ, naturlig hudvård med tillhörande spa-ritualer och doft diffuser för att läka sinnet, kropp och själ på samma gång. Inspirationen hade de hämtat med sig hem från en väldigt lyckad spa-upplevelse på Bali.

Tanken bakom varumärket är att kvaliteten på din hud speglar ditt inre och yttre mående. Om du vill ha finare hy måste du därför också komma i en bättre inre balans och med hjälp av produkter från iKOU kan du få modern, organisk hudvård som baseras på traditionell gammal visdom. Hos Nordicfeel hittar du ett stort urval av deras finaste doftljus, doftpinnar och kroppsvård så som duschcreme, kroppslotion och handkräm. Doftspridarna kommer i flera behagliga doftnoter förpackade i vackra glasbehållare och ljusen i japansk-influerade glasskålar. Alla produkter från iKOU är 100% veganska och cruelty-free.