Intimina

Intimina är ett svenskt varumärke som erbjuder produkter som ska tillgodose en kvinnas alla intima behov, från intimhälsa till njutning. Intimina tillhandahåller en omfattande samling av produkter och information för kvinnor i alla faser i livet, från första menstruationen till bortom klimakteriet.

Intimina

Om du inte provat en menskopp tidigare så är Intimna Lily Cup väl värd att provas. En annan menskopp är Ziggy Cup, som till skillnad från traditionella menskoppar sitter direkt under livmoderhalsen och på så sätt inte hindrar sex under menstruationen. Det här mensskyddet kommer i en storlek som passar alla. Viktigt vid menskopp rengöring är att följa instruktionerna så att inget smuts samlas. Alla produkter är medicinsk utformade och testade.

Förutom produktutbudet inom mensskydd har varumärket även tagit fram artiklar som hjälper dig att stärka din bäckenbotten, ett område som ofta blir försummat och förslappat med tiden. Från Intimina hittar du ett flertal vuxenleksaker som massageapparat och olika typer av knipkulor som du kan använda för att träna bäckenbotten på ett enkelt sätt. Kulorna kommer i olika vikter som passar såväl otränade som vältränade. Komplettera med Feminine Moisturizer, ett vattenbaserat glidmedel som innehåller aloe vera för att minska eventuell irritation och som är fritt från glycerin och parabener.