Linda Johansen Skincare

Äntligen är Linda Johansen Skincare tillgängligt i Sverige! De prisbelönta produkterna har gjort braksuccé i Norge med hudvårdsexperten Linda Johansen i spetsen. I sortimentet hittar du bland annat rengöring, ansiktskräm, serum och anti-age produkter med aktiva ingredienser som ger effektiva resultat. Gör som LNDA’s ambassadör Izabella Scorupco och hitta en hudvårdsrutin som passar just dig. En av Izabellas Scorupcos favoriter är magimasken Face Saver Mask – en ansiktsmask som ger fräsch och strålande hud på endast fem minuter. LNDA’s hudvård riktar sig till den självsäkra kvinnan och passar dig med mogen, känslig, fet eller torr hud. Gör som tusentals andra kvinnor och hitta dina nya favoriter från LNDA.

Är det dags att finslipa din rengöringsrutin? HÄR går Linda Johansen igenom hur du får till den bästa rengöringen steg för steg.

LNDA Hudvård

Hudvård av hög kvalitet
LNDA är ett lyxigt och spännande varumärke. Tanken på att skapa sin egen hudvård föddes ur Lindas utmaningar med sin egen hy och behovet av att ha ett fräscht yttre. Idag har hudvård från Linda Johansen utvecklats till att omfatta både hudvård och makeup och varumärket har tagit emot flera utmärkelser, bland annat Årets nätbutik 2019 och 2020. I utbudet från LNDA hittar du ansiktsrengöring, serum, masker och andra typer av ansiktsbehandlingar. När du har rengjort ansiktet ordentligt är det dags för en vårdande ansiktskräm eller en ögonkräm som motverkar rynkor och som låter den känsliga huden kring ögonen slappna av. 

LNDA startades av Linda Johansen år 2008 och är idag ett prisvinnande skandinaviskt varumärke känt för sina rena, noggrant testade och lyxiga produkter som är effektivt formulerade för att ge synliga och långvariga resultat. Märket, grundat i Oslo, har som mål att hjälpa till med alla de utmaningar kring hudvård som vi kan ställas inför, speciellt i de nordiska klimaten med stora temperaturskillnader och varierande klimat. LNDA`s produkter är baserade på väl beprövade och pålitliga aktiva ingredienser, formuleringar som hjälper kvinnor i alla åldrar med speciellt fokus på en mogen hud.