Norges No.1 ansiktsmask


Kategorier
  • Ansiktsmask (1)

Nu är den här, bästsäljaren från Norge:

LNDA Red Carpet Kit

✓ Känslan av en åtstramad hud utan ingrepp ✓ Effekt på bara 5 minuter ✓ SOS för "trött" hud

1 Produkter

MAGI PÅ FLASKA

Den magiska SOS-masken ger dig en fräsch och strålande hud på 5 minuter. Grundaren bakom hudvårdsmärket LNDA, Linda Johansen, använder masken varje gång hon vill känna sig extra fräsch och redo för den röda mattan.

"Jämfört med andra anti-aging produkter ger den här masken dig en härlig boost i vardagen och passar perfekt efter en flygresa, innan du går på fest eller bara för att du vill känna mer lyster i huden", säger Linda.

Ansiktsmasken används av kvinnor i alla åldrar, men är särskilt populär bland de över 35 år, förmodligen för att den ger mest synlig effekt på en vuxen hud med mindre fukt och större porer. Oavsett ålder och hudskick ger masken en vacker lyster och en kristallklar yta som strålar. Den är dessutom perfekt som bas innan smink.

STEG FÖR STEG-GUIDE:

1.    RENGÖR HUDEN

Alla behandlingar börjar med ren hud. Det är viktigt för ett bra resultat. Välj den ansiktsrengöring du gillar bäst. Vi rekommenderar Foaming Face Wash eller Cleansing Balm.

2.    SKRUBBA!

För maximal effekt bör du peela huden först. Peel eller ansiktsskrubb tar bort döda hudceller och ger en silkeslen yta. Använd Magical Peel i förväg så får du en synbart bättre yta innan du applicerar Red Carpet Facial.

3.    APPLICERA SOS RESCUE FACE SAVER MASK

Använd gärna en maskborste när du applicerar SOS-masken. Pumpa ut ca 2 ggr och pensla på ansiktet. Hur mycket du applicerar är inte det viktigaste, men du bör täcka hela ansiktet (och helst halsen), förutom området runt ögonen. Gnugga och applicera inte flera lager av masken. Det är viktigt att vår mask skummar upp utan beröring.

4.    LÅT MASKEN VERKA I 5 MINUTER

Ansiktsmasken börjar skumma efter ett tag. Det är viktigt att masken skummar helt innan den tas bort. Vartefter ansiktsmasken börjar verka så kommer du att se att skummet försvinner på olika ställen. Skummet försvinner först på de områden där huden är som torrast. Där skummet inte försvinner har du fuktmättad hud. Det är vanligt att skummet försvinner fläckvis, just för att huden har ojämn fukt. Ta bort resterna av masken med en fuktig mikrofibervante.

5.    APPLICERA 24K GOLD SERUM

Det är naturligt att huden känns lite stram efter behandlingen och därför bör du avsluta med mycket fukt. 24K Gold Serum är ett vattenbaserat ansiktsserum, som innehåller bl.a. hyaluronsyra och EGF. Med 24K Gold Serum får huden mycket fukt och mild anti-aging vilket är bra för alla hudtyper. Huden blir återfuktad och får en härlig lyster.

6.    AVSLUTA MED EN FUKTIGHETSKRÄM

Till sist bör du applicera en ansiktskräm. Beroende på om du gör behandlingen på morgonen eller på kvällen så kan du välja din vanliga dagkräm eller nattkräm. Vi rekommenderar TLC Day Cream SPF30, en mild fuktkräm som skyddar huden från både solens strålar och det blå HEV-ljuset.

HISTORIEN BAKOM 

Linda Johansen är en framgångsrik, norsk affärskvinna. Tanken på att skapa sin egen hudvård föddes ur Lindas utmaningar med sin egen hy. Red Carpet Ansiktsbehandling såg dagens ljus 2010, då Linda skulle göra en snabb ansiktsbehandling på TV-programmet Gullrutens gäster i TV2 Norge. Det skulle gå fort och ge ett magiskt resultat! Det är precis vad vi kvinnor där hemma också förtjänar; en liten röd matta i vardagen och strålande hy. Detta är den perfekta ansiktsbehandlingen för hemmabruk. Denna "hemmaspa"-behandling ger dig lyster och en fastare hud. SOS Face Saver Mask är en så kallad askungemask, som ger dig en lätt känsla av "lyft" som håller i sig hela dagen.

Linda uppmanar alla att bära sin ålder med stolthet, något som genomsyras i varumärkets breda sortiment. 

"Är du ung, var den bästa utgåvan av dig själv utan att skämmas över din hud. Är du äldre, bär dina rynkor med stolthet och gör din hud så frisk och vacker som möjligt," säger Linda.

Den framgångsrika modellen, skådespelerskan och kunniga hudvårdsfantasten Izabella Scorupco är ambassadör för LNDA. Precis som Linda själv förespråkar hon vikten av att odla sunda hudvårdsrutiner samt att ta hand om huden från tidig ålder.


Norges mest sålda ansiktsmask - Red Carpet Facial Kit

Produkten har lagts i kundvagnen