Linn Ahlborg & LXA

Äntligen är den här! Linn Ahlborgs nya unisex parfym Scent 01 från hennes egna varumärke LXA. Linn Ahlborg har tagit oss med storm ännu en gång och tagit fram en sensuell och fräsch parfym som passar både henne och honom. Parfymen osar av lyx med noter av bergamott, citrus, vanilj och mysk som blandas samman till en underbar doft. Scent 01 från LXA kommer i limited edition, så vänta inte för länge med att klicka hem höstens hetaste parfym!

Linn Ahlborg x Nordicfeel

År 2018 lanserade Linn Ahlborg parfymen Hotshot tillsammans med Nordicfeel. År 2020 kom uppföljaren Hotshot But Hotter - en clean och sofistikerad tolkning av den första parfymen med noter från svartvinbär, bergamott, vanilj och mysk. Nu i Oktober 2021 lanseras äntligen Linn Ahlborgs tredje parfym Scent 01 under hennes egna varumärke LXA - en fräsch och sensuell unisex parfym som doftar av bl.a. citrus, apelsinblomma, vanilj och mysk. Scent 01 är den perfekta höstparfymen, med en lyxig doft som passar både till dagen och till kvällen.

Vem är Linn Ahlborg?

Linn Ahlborg är 22 år och är uppvuxen i Gävle där hon bodde tillsammans med pappa Jonas, mamma Linda och brodern William. Numera bor hon i Stockholms innerstad. Hon är en av Sveriges största youtubers, influencers och bloggare. Linn är mest känd för sina sociala medier, på instagram har hon över 650 000 följare och på sin youtube-kanal har hon 474 000 prenumeranter. I hennes blogg får vi följa med i hennes vardagsliv, på youtube vloggar hon, svarar på frågor, visar upp kläder och mycket mer. När Linn inte hänger i Stockholm så spenderar hon mycket tid med sin familj i Gävle men också i Marbella där familjen har ett hus. 2020 startade Linn sitt alldeles egna varumärke LXA the label med produkter för både män och kvinnor och med detta så kan hon stolt bocka av en av sina drömmar från sin bucketlist.

Linn Ahlborg & LXA parfym Scent 01 

I Oktober 2021 lanserade Linn Ahlborg den fantastiska unisex-parfymen Scent 01 under hennes egna varumärke LXA The Label. Linn Ahlborgs nya parfym finns nu att köpa även hos oss på Nordicfeel som exklusiv utvald återförsäljare. Scent 01 är en lyxig, sensuell och fräsch parfym med noter av bland annat bergamott, citrus, vanilj och mysk. Parfymen passar lika bra till kvällen som till dagen, passar både henne och honom och är den ultimata höstparfymen 2021. Linn Ahlborgs parfym kommer i limited edition, så köp den här hos oss på Nordicfeel medan den fortfarande finns i lager.

Toppnoter: Bergamott, citron, apelsin, svarta vinbär

Hjärtnoter: Apelsinblomma, cyklamen, ylang

Basnoter: Vanilj, mysk, cederträ, vetiver

Linn Ahlborg parfym Hotshot But Hotter

Hotshot But Hotter är Linn Ahlborgs andra parfym som släpps tillsammans med Nordicfeel.  Det är en varm och stilren signatur som innehåller svartvinbär, bergamott och mandarin som kombineras ihop med noter från hallon, neroli och jasmin. I basen finns vanilj och mysk som ger doften dess eleganta ton. Hotshot But Hotter är en parfym som ska påminna dig om att våga leva i nuet och fånga varje unikt ögonblick. Det är en varm och stilren doft samtidigt som den är elegant och exklusiv på personen som bär den.

Toppnoter: Svartvinbär, bergamott, mandarin, päron och grönt äpple

Hjärtnoter: Hallon, Rose Absolute, neroli och jasmin

Basnoter: Patchouli, mysk, amber och vanilj

Linn Ahlborg parfym Hotshot

I slutet av november 2018 släppte Linn parfymen Hotshot tillsammans med Nordicfeel, under varumärket Linn Ahlborg x Nordicfeel. Parfymen innehåller en cocktail av fruktiga och lekfulla toner som tar fram din mest självsäkra och fräscha sida. Söta noter från bland annat päron, persika och rosépeppar kombineras med blommiga inslag för att sedan fortsätta med en tyngre bas av sandelträ och vanilj. Hotshot har en perfekt mix av sötma från olika frukter och bär som förstärks av en kryddig underton. Hotshot var en limited edition är tyvärr slutsåld.

Toppnoter: Päron, persika, kaffe och rosépeppar

Hjärtnoter: Björnbär, jasmin och liljekonvalj

Basnoter: Sandelträ, patchouli, vanilj och amber