OB


Kategorier
  • Mensskydd (7)
  • Hudvård (3)
Pris
-
Nyheter
  • Senaste månaden
  • Senaste 3 månaderna
Märke
  • OB
  • OB (7)
Betyg
ob tampong

ob tampong

o.b. grundades på 1940-talet och namnet kommer ifrån det tyska ordet ”ohne binde” som betyder ”utan binda”. Visionen har alltid varit att förbättra kvinnors vardag och idag är de en av de ledande aktörerna på marknaden. Ob tamponger är designade för att vara lätta att använda, behagliga och kanske mest av allt är de designade för att ge maximalt skydd, så att du kan känna dig säker vart du än är. 90% av råmaterialet som används för att tillverka ob tamponger kommer från förnyelsebara resurser.

7 Produkter

ob tamponger – storlekar

ob tamponger finns i flera storlekar för att du ska hitta en tampong som passar dig. De olika storlekarna har olika uppsugningsförmåga. Vilken tampong du väljer beror på hur mycket du blöder under mensen, därför finns ob tampong i flera storlekar för att du ska hitta en tampong som passar dig och din menstruation. 

ob tamponger mini 

ob ProComfort Mini tampong är liten och lätt att föra in. Denna tampong passar dig som har lite mens eller för dig som använder tampong för första gången. ob ProComfort Mini kommer i en gul förpackning.

ob tamponger blå 

ob ProComfort Normal tampong passar dig som har måttlig blödning. ob ProComfort Normal kommer i en blå förpackning.

ob tamponger rosa

ob ProComfort Super tampong passar dig som har måttlig till kraftig blödning. ob ProComfort Super kommer i en rosa förpackning.

ob tamponger grön

ob ProComfort Super Plus tampong passar dig som har kraftig till väldigt kraftig blödning. ob ProComfort Super Plus kommer i en grön förpackning.

 

Produkten har lagts i kundvagnen