OFRA Cosmetics

Med 20 års erfarenhet av kosmetika tillverkning har OFRA Cosmetics - lett av Ofra och David, utmärkt sig som en innovatör inom skönhetsindustrin. OFRA Cosmetics producerar alla produkter själva på OFRA Cosmetics Labratories i Florida USA. De gör allt från att skapa produkten, till att testa, tillverka och paketera den. Detta gör att alla OFRA's produkter är lämpliga även för de mest känsliga hudtyper, de är även 100% vegan och glutenfria.

OFRA Cosmetics

Ofra Gaito, utbildad skönhetsterapeut och makeup-artist, har en lång erfarenhet av hudvård och smink. Tillsammans med sin man David grundade hon Ofra Cosmetics 1994, vilket sedan dess har blivit ett mycket populärt märke både bland allmänheten och olika kändisar. Sedan 1998 tillverkas alla produkter i deras eget laboratorium i USA, Florida, vilket ger dem full kontroll över produktionsprocessen.

Produkterna: kvalitet och innovation

Ofra Cosmetics strävar efter att uppnå den högsta kvaliteten och har en standard som de kallar "Ofra-standarden", med ambitionen att matcha de största franska märkena. Märket har genomgått en stor förändring av förpackningsdesign för att attrahera en bredare publik och har låtit sig inspireras av Ofras egna döttrar som är aktiva inom företaget.

Miljömedvetenhet och djurvänlighet

Ofra Cosmetics är 100% glutenfria, veganska och cruelty-free, och är certifierade av Leaping Bunny. Deras produkter är lämpliga även för de mest känsliga hudtyperna, vilket gör dem till ett ansvarsfullt val för miljömedvetna konsumenter.

Populära produkter och influencers

Influencers som Bianca Ingrosso är stora fans av Ofra Cosmetics och har bland annat visat upp deras highlighters och Contouring Highlighting Palette på sociala medier. Everglow Highlighter, en favorit skapad i samarbete med skönhetsbloggaren och YouTubern NikkieTutorials, har blivit mycket populär.

Ofra Cosmetics hos NordicFeel

På NordicFeel hittar du ett brett utbud av Ofra Cosmetics produkter, inklusive deras berömda highlighters som Everglow Highlighter, Glow Goals, Rodeo Drive och Bali, samt deras omtyckta liquid lipsticks i en mängd olika nyanser. Hos Ofra Cosmetics hittar du alltid de senaste makeup-trenderna och effektiv hudvård av hög kvalitet.