Orelia

Orelia London är ett brittiskt smyckesvarumärke som har blivit känt världen över för sina trendiga och prisvärda smycken av hög kvalitet. Orelia erbjuder ett brett utbud med något som passar alla. Deras fokus ligger i att skapa produkter som du blir förälskad i, och som kan användas varje dag. De släpper flera kollektioner per år och förnyar kollektionerna utefter de hetaste trenderna och vad deras kunder vill ha. Smyckena består av en nickelfri bas i mässing som är helt allergivänlig och passar dig som är känslig. Alla produkterna är sedan belagda med 18 karat guld eller 925 sterling silver.

Guld- och silverpläterade smycken i smakfull design

Halsband och övriga smycken från Orelia är tillverkade av mässing, som är en blandning av koppar och zink. Därefter har det lagts ett tunt lager av antingen 18 K guld eller 925 Sterling silver på dem. Eftersom smyckena är helt nickelfria innebär det heller inte någon risk att få en allergisk reaktion när man bär dem.

Vi erbjuder olika modeller av halsband med allt från halskedjor i vintage-stil med hängen till T-bar länkar i Figaro-modell med matchande armband. Till det kan du välja örhängen med eller utan stenar, bland annat Swarovski-kristaller. Om du föredrar silver finns det fina halsband som du kan komplettera med egna berlocker eller hängen. Smycken från Orelia är tänkta att passa lika bra till vardag som till fest eftersom de både är snygga och personliga på samma gång. Stilen är influerad av trender och färgval som passar den moderna kvinnan.