Pedicare

Har du problem med trötta, torra fötter eller spruckna hälar? Då kan fotvårdsprodukter från Pedicare vara något för dig. Pedicare fotkräm är produkter som på ett enkelt sätt underlättar olika besvär som man kan ha med fötterna. I utbudet finner du mjukgörande, rengörande och vårdande produkter. Om du har besvär med svamp kan du prova Pedicare nagelsvampsbehandling som består av ett patenterat serum som effektivt motverkar spridning och som läker pågående svampangrepp.

0 Artiklar

Pedicare gör underverk för dina fötter

Nagelsvamp kan vara väldigt besvärligt och nageln blir ofta tjockare och gulaktig, men med Pedicare nagelsvamp behandling får du snabb lindring av en pågående svampinfektion. Behandlingen, som också motverkar uppkomst av nya utbrott, kommer i form av ett serum som stryks på nageln samt 10 stycken nagelfilar som ska användas till att fila ner nageln så länge behandlingen pågår.

Förutom nagelsvampsbehandlingen hittar du även andra sköna fotkrämer från Pedicare hos Nordicfeel. Pedicare 02 Smoothing Foot Scrub är en mjukgörande fotscrub som varsamt exfolierar dina fötter samt tar bort gammal hud och förhårdnader och efterlämnar lena och mjuka fötter. Efter fotpeelingen kan det vara skönt att smörja in fötterna med Pedicare 07 Intensely Caring Foot Cream Night över natten. Den vårdande nattkrämen mjukgör och återfuktar. Om du använder skor utan strumpor på sommaren kan det bli både varmt och lukta illa. Pedicare 06 Refreshing Foot Serum Deodorant ger en skön kyla och god doft.