Perricone MD

Perricone MD har i mer än två årtionden varit ett holistiskt hudvårds- och wellness-system i tre delar. Systemet består av kost, essentiella kosttillskott samt potenta, topiska hudvårdslösningar. Perricone MD grundades 1997 av Dr. Nicholas Perricone, vars okonventionella arbete utmanade hudvårdsindustrins härskande normer, med sin visionära tillgång till åldrande samt introduktion till fördelarna vid en sund livsstil. Perricone MD drivs av jakten på djärv innovation och en envis kompromisslös anda av expertis.

Perricone MD

Perricone MD är ett amerikanskt företag inom holistisk skönhetsvård och wellness som i två decennier har skapat hudvårdsprodukter och kosttillskott av hög kvalitet. Nordicfeel erbjuder ett stort och väl utvalt sortiment från Perricone MD Sverige som bland annat omfattar hudvård och makeup som Perricone MD Foundation, en foundation som innehåller både anti ageing-ingredienser och hela SPF30 som solskyddsfaktor. NM Foundation serum minskar synliga rynkor och andra missfärgningar på huden och ger den extra lyster.

Hudvård av mycket hög kvalitet med de bästa ingredienserna

Varumärket grundades av Dr Nicholas Perricone som ville skapa hudvård av mycket hög kvalitet med hjälp av banbrytande forskning och de bästa ingredienserna. Han hade redan tidigt en vision om de produkter som han ville skapa och verkade som pionjär inom anti age-hudvården. Därtill ansåg han att även en hälsosam livsstil är av stor betydelse för en ungdomlig och fräsch hy.

Hos Nordicfeel kan du handla dag- och nattkräm, ansiktsrengöring, serum och mycket mer från Perricone MD. High Potency Classics Face Finishing & Firming Moisturizer Tint är en ansiktskräm som du kan använda dagligen och som återfuktar på djupet. Krämen är lätt tonad och har solskyddsfaktor SPF30. Använd gärna krämen tillsammans med High Potency Classics Nutritive Cleanser, ett serum som både rengör och samtidigt motverkar för tidigt åldrande av huden. Från samma märke kan du även köpa en skön och avslappnande ansiktsmask, Chlorophyll Detox Mask, som verkar rengörande och återuppbyggande.