Pure Paw Paw

Pure Paw Paw Ointment är ett varumärke från Australien som har specialiserat sig på välgörande läppbalsam. Hos Nordicfeel hittar du ett bra urval av deras mest populära lip balms som hjälper till att hålla torra läppar mjuka och smidiga. Pure Paw Paw erbjuder lip balm med mycket doft och smak så att du blir uppiggad och känner dig fräsch hela dagen! Ett tips är att använda ett lipbalm innan du lägger på läppstift eftersom det får läppstiftet att hålla bättre under dagen och gör att det sitter längre.

0 Artiklar

Läppbalsam med många användningsområden

Att kalla Pure Paw Paw Ointment bara för ett läppbalsam är nästan en underdrift eftersom produkten kan användas på många olika sätt, bland annat till att mjuka upp ojämna nagelband, forma ögonbryn, kontrollera hårtestar och för att smörja in husdjurens tassar med när det är kallt och blött ute för att undvika skador.

Många besväras av torra läppar och läppbalsam från Pure Paw Paw råder bot på detta. Eftersom produkterna är fulladdade med antioxidanter, vitaminer och näringsämnen så kan du använda den läkande formulan till att smörja in småsår. För en smidigare make-up, börja med att lägga ett tunt lager Pure Paw Paw Ointment innan du applicerar primern. Prova någon av smakerna körsbär, vattenmelon, vindruva, kokos eller jordgubb nästa gång du ska unna dig ett läppcerat av riktigt hög kvalitet. Produkterna är fria från onödiga tillsatser, ej testade på djur och förpackningarna är 100% återvinningsbara.