Satisfyer

Satisfyer används för att stimulera klitoris genom pulseringar och tryckvågor. Vibratorn är tillverkad i silikon som är snällt mot huden och som dessutom är fritt från ftalater och latex. Satisfyer Pro 2 har en ergonomisk design och 11 olika program att välja på. Med Satisfyer Pro 2 Next Generation får du en tyst och kraftfull massageapparat med ett integrerat uppladdningsbart batteri.

Koppla av med Satisfyer Pro och Pro 2 Next Generation

Att använda en vibrator kan vara att skönt sätt att koppla av på efter dagens stress och press. Satisfyer Pro är behändig att använda och endast 16,5 centimeter lång. Vänligen observera att produkten inte är vattentät och därför inte kan användas i duschen eller i badet. Dock tål den några lättare vattenstänk eller ånga.

Hur fungerar Satisfyer-produkterna?

En lufttrycksvibrator fungerar på så sätt att den stimulerar området med pulserande tryckvågor som sänds ut stötvis. Man behöver alltså inte ha apparaten i direktkontakt med huden och det går att ställa in 11 olika intensiteter. Produkten är lätt att använda och det lena silikonet är hygieniskt och enkelt att rengöra. Satisfyer Pro kommer med en magnetisk USB-laddningskabel som laddas tills lampan lyser med ett fast sken. Lampan lyser så länge laddningen pågår. Kombinera med ett glidmedel som du hittar hos Nordicfeel.