SJÖ SKIN

SJÖ SKIN är något så unikt som ett svenskt hudvårdsföretag som ägs och drivs av två kvinnor, som dessutom är mor och dotter. Deras motto är det klassiska uttrycket "less is more" och bygger på en äkta känsla av minimalism och vetskap om att den bästa hudvården kan vara både enkel och mycket effektiv - på samma gång! Målet är att produkterna ska innehålla så få ingredienser som möjligt och att konsumenten lätt ska kunna känna igen innehållet utan en massa krångel.

Naturlig hudvård gjord på svensk honung

Produkter från Sjö Skin innehåller inga onödiga eller skadliga ingredienser. Företaget testar inte på djur och är märkta med både Cruelty Free och Leaping Bunny symbolen. Skaparna använder själva produkterna för att försäkra sig om att huden mår bra av dem. Produktionen är småskalig och görs i mindre omgångar så att produkten är så fräsch som möjligt när den når kunden.

Hos Nordicfeel hittar du Happy Honey Mask och Happy Honey Oil, ett serum som liksom ansiktsmasken innehåller antioxidanter som lugnar huden och motverkar blemmor. Den viktigaste ingrediensen i produkterna är värmländsk honung som odlas ekologiskt i närheten och som utgör hela 31 % av formulan, en ren naturprodukt med andra ord. Kinesiska coix-frön exfolierar huden och gör den len och fin. Honungen har antiinflammatoriska egenskaper och hjälper skadad hud att läka. Happy Honey produkterna passar alla hudtyper, även känslig hud. Olje- och parfymfri