Spotlight Oral Care

Spotlight Oral Care utvecklades 2016 av två tandläkare i syftet att skapa de bästa munvårdsprodukter och att utbilda och främja munvård. Detta ger människor möjlighet att engagera sig i förebyggande individanpassad munvård. Vårt produktsortiment kombinerar de senaste framstegen inom forskning av munvård med högsta kvalitet på ingredienser. Vi erbjuder säkra och effektiva munvårdsprodukter som innehåller kliniskt bevisade aktiva ingredienser för ditt specifika behov. Våra produkter och förpackningar är miljövänliga, veganska och ej testad på djur. Till exempel använder vår tandkräm förpackningar som är världens första 100% återvinningsbara och är tillverkad av sockerrör, detta är revolutionerande inom munvårds industrin. Spotlight Oral Care erbjuder rena, hållbara och kliniskt bevisade munvårdsprodukter som fungerar för just dig.

Rena produkter för munhålan fria från onödiga tillsatser

De två grundarna menar att för att skapa riktigt bra produkter måste de vara så rena och naturliga som möjligt. Därför är inga onödiga tillsatser och skadliga ämnen tillsatta. Munhåleprodukter från Spotlight Oral Care är fria från parabener, sulfater och gluten. De är heller inte testade på djur och är dessutom helt veganska.

Visionen är att ta fram effektiva produkter för munhälsan som samtidigt är trygga att använda. Man vill också sprida kunskap om munhälsa och uppmana människor att ta bättre hand om sin mun och sina tänder. På samma sätt är hållbarhet viktigt för varumärket och förutom att vara cruelty-free är också tandkrämstuberna tillverkade av 100 % sockerrör, vilket är helt och hållet nedbrytbart och inte lämnar något avfall efter sig. Här hos Nordicfeel erbjuder vi en rad av de bästa produkterna från Spotlight Oral Care.