Swede

Swede är ett företag som producerar massagemedel och glidmedel i en modern anläggning i södra Sverige. Den nybyggda anläggningen uppfyller alla krav och har ISO 13485 certifiering vilket gör anläggningen godkänd att tillverka medicintekniska produkter. Swedes produkter tillverkas från grunden i Sverige. Råvarorna som används i produkterna är omsorgsfullt och noggrant utvalda i högsta kvalitet. Alla produkter är hudvänliga och 100% veganska. Swede erbjuder glidmedel och värmande massageoljor i flera smaker och dofter, testa t.ex. Vanilla Gold Pear eller Sparkling Strawberry.

Värmande massageoljor och vattenbaserat glidmedel

Swede värmande massageolja är av hög kvalitet och kommer i flera olika storlekar och smaker, mest åt det fruktiga hållet så som grapefrukt, jordgubb, hallon, citron och många fler. Oljorna är för utvärtes bruk, men om man råkar slicka på det är det helt ofarligt och enkelt att skölja bort med varmt vatten.

Alla produkter från Swede tillverkas i Sverige från grunden. För att underlätta för kvinnor med extra känsligt underliv har Swede tagit fram en speciell serie - Woman Sensitive. Produkterna innehåller Aqua Comfort-formulan som gör att glidmedlet blir kladdfritt och håller längre. Formulan är fri från parabener, glycerin och andra artificiella ingredienser som annars är vanligt förekommande i glidmedel. Istället består denna och övriga produkter i sortimentet endast av naturliga ingredienser. I utbudet hos Nordicfeel hittar du även glidmedel med smak i serien Fruity Love och glidmedel i silikon som Silicone Supreme Lubricant i 100 % ren silikon.