Unlimit

Unlimit är, som man kan höra på namnet, ett universum helt utan gränser. Designavdelningen för det unga danska varumärket är otroligt kreativa och tänker helt utanför boxen i sitt arbete att skapa den ultimata väskan för den yngre och modemedvetna kunden. Den yngre generationen som inspirerar Unlimits designteam är inte rädda för att sticka ut och skilja sig från mängden och detta syns tydligt i Unlimits kollektion.

0 Artiklar

Stilrena och trendiga väskor

Är du på jakt efter en ny handväska? Unlimit erbjuder ett stort antal damväskor och deras kollektioner visar prov på många variationer i form av nya färgnyanser, olika materialval och mängder av coola detaljer. Här hos Nordicfeel presenterar vi ett urval av de mest populära väskorna från det kända danska varumärket Unlimit.

Det unika med Unlimit är att de flesta av deras handväskor är tillverkade av återvunnet material, i många fall är det PET-flaskor som har återanvänts. Varje axelremsväska är hantverksmässigt skickligt gjord i denna moderna och innovativa form av imiterat läder och för den vanliga konsumenten är det svårt att se skillnaden. För Unlimit är det en självklarhet att lyssna på den unga generationens miljöengagemang och här hos Nordicfeel hittar du handväskor som är både trendiga och sticker ut från mängden.