Xlash

Med Xlash får du snabbt längre ögonfransar, fylligare bryn och läppar! I sortimentet hittar du bland annat storsäljarna Xlash Pro och Xlash som ger dig längre och fylligare fransar på bara några veckor. Hos oss på Nordicfeel kan du alltid köpa Xlash till bra pris och dessutom helt fraktfritt!

Vad är Xlash?

Xlash är ett ögonfransserum som gör dina fransar längre, starkare och fylligare med hjälp av växtstimulerande ingredienser. Serumen är också berikade med välgörande mineraler, antioxidanter och aminosyror som hjälper ögonfransarna att växa.

Vad är skillnaden på Xlash och Xlash Pro?

Det enda som skiljer serumen åt är storleken. Xlash Pro är dubbelt så stor (6 ml) och säljs till ett förmånligt pris. Så om du gillar Xlash och använder serumet ofta bör du köpa Xlash Pro.

Hur ofta ska man applicera Xlash?

Xlash appliceras en gång om dagen på rengjort ansikte. Applicera serumet vid rötterna längs franslinjen. Använd i en gång om dagen i 6–8 veckor för bästa resultat. Efter 6-8 veckor appliceras Xlash 2-3 gånger i veckan för att bibehålla långa och fylliga fransar.

Xlash före- och efterbilder

Är du nyfiken på resultaten man får av Xlash Pro? Här kan du se före- och efterbilder och läsa recensioner om Xlash ögonfransserum.

0 Artiklar

Xlash

Att få längre ögonfransar och fylligare bryn och läppar är något många drömmer om och arbetar hårt med för att uppnå på olika sätt. Med hjälp av supereffektiva serum från det svenska märket Xlash kan drömmen bli verklighet, utan några stora ingrepp, på knappt en månad! Xlash, som är ett relativt nytt märke, har sedan sin lansering av serumet Xlash Serum blivit kända världen över och gjort att flera kvinnor helt har kunnat sluta med bland annat lösögonfransar. Serumen från märket hjälper dig att naturligt uppnå det utseendet du vill ha, med flirtiga fransar, snygga ögonbryn och läckra läppar. Hitta de produkter som just du behöver från det svenska märket på Nordicfeel redan idag!

Xlash – serum för långa ögonfransar

Xlash utvecklades då grundarna, en grupp svenskar, såg ett stort behov av kvalitativa produkter för vård av ögonfransar. De hade identifierat att de produkter som fanns på marknaden för ögonfransar var få och ofta höll låg standard, medan behovet i motsats var väldigt stort. De såg att många kvinnor la ut massor av pengar på produkter som med naturliga medel skulle förlänga fransarna, eller köpte lösögonfransar. Två tillvägagångssätt som är både opraktiska och oekonomiska i längden. Med ett tydligt mål i sikte, att hitta en bra lösning för vård av ögonfransar, gick man år 2009 samman och började resan mot Xlash. Det tog ungefär ett år av laborerande för att hitta rätt och utveckla produkten, samt utföra kliniska tester för att säkerställa att den var säker att använda. Som första produkt lanserade sedan Xlash Serum, ett serum för ögonfransarna som med skandinaviska naturliga ingredienser, ger dess användare både fylligare och längre ögonfransar. Resultatet blir tydligt redan efter 30 dagars användning och produktens framgång blev direkt stor, inte bara i Sverige, utan över hela världen. Sedan starten och den första lanseringen har utvecklingen av nya produkter fortsatt. Då Xlash kombinerar vetenskap och naturliga ingredienser, kan du som användare känna dig säker och trygg när du använder deras produkter.

Idag erbjuder Xlash ett bredare utbud av makeup med hög kvalitet och har flera linjer med olika produkter beroende på behov. För vård av ögonfransar finns utöver originalet också Xlash Pro och Xlash mascara. Med Xlash Pro får du en dubbelt så stor förpackning och sparar som Xlash-användare mycket pengar i längden. Xlash mascara är ett perfekt alternativ eller komplement för dig som trots att dina fransar förlängts med Xlash vill ha extra effekt. Xlash mascara ger dig maximal längd på dina fransar, samtidigt som den verkar vårdande. Utöver produkter för ögonfransarna har Xlash också en produkt för ögonbryn och en för läppar. Xbrow ger dig fylligare ögonbryn på bara 30 dagar och med Xlips får du naturligt fylligare läppar, samtidigt som produkten återfuktar och ger glans. Köp dina produkter från Xlash hos NordicFeel redan idag och nå ditt drömutseende utan vare sig lösögonfransar, operation eller krångliga behandlingar. Alla produkter från Xlash är enkla att använda och du märker snabbt resultat. Om du är ute efter flera olika produkter, finns bra paketerbjudanden.