Zlatan Ibrahimovic Parfums

Zlatan Ibrahimovićs parfym symboliserar Zlatans personliga smak, och står för kontraster, självförtroende och styrka. Doften öppnar upp med toppnoterna bergamott, grönt gräs och peppar som sedan övergår till sportiga och fräscha marina toner och vit lavendel i hjärtnoterna. Doften binds samman av en maskulin känsla av basnoterna drivved och läder. Korken på flaskan är ingraverad med två av Zlatans tatueringar.

0 Artiklar

Zlatan parfym

Få är de som aldrig hört talas om Zlatan och nu har du även möjlighet att dofta som honom. Zlatans parfymer är baserad på fotbollsstjärnans egen smak och det finns många utföranden att välja mellan. En Zlatan parfym står för självförtroende, styrka och kontraster likt Zlatans liv. Alla parfymer från varumärket doftar underbart med sportiga, fräscha toner. I sortimentet finns Zlatan parfym för dam och herr.

Sköna feminina dofter i vårt utbud av Zlatan parfym dam

En Zlatan Ibrahimovic parfym som utmärker sig är Myth Bloom, en blommig och feminin doft med toppnoter av klöver och vildros. Basnoten doftar gott av cederträ och skandinaviska träslag, medan hjärtnoterna är mynta och äppelblom.  Myth Bloom är en Zlatan damparfym. Doften håller hela dagen tack vare de fina råvarorna. Flaskan är vackert rosa och finns tillgänglig i olika storlekar.

Brett sortiment av Zlatan Ibrahimovic Parfums

Det finns många Zlatan Ibrahimovic Parfums för dig att välja mellan i vårt sortiment. Zlatan, som släpptes 2015, är den första parfymen från varumärket. Den har en varm, frisk och aromatisk doft med noter av gräs, vit lavendel och läder. Flaskan är svart och korken har gravyr av två av Zlatans tatueringar.

En Zlatan parfym passar vid alla tillfällen

En Zlatan parfym fungerar alltid, oavsett tidpunkt och tillfälle. Tack vare det stora sortimentet kan du välja en doft som tilltalar dig. En sofistikerad och elegant doft är Myth Wood, som är inspirerad av den svenska naturen. Toppnoten av tallskott och grapefrukt ger friskhet, medan hjärtnoten av salvia och aromatisk lavendel ger elegans åt doften. Basnoten är maskulin med drivved och ekmossa, vilket ger parfymen djup.

Härliga citrusdofter med Zlatan damparfym Suprême

Zlatan Suprême är en annan Zlatan damparfym, som har en frisk doft med citrustoner. Den andas feminin attityd samtidigt som den både är elegant och sportig. Toppnoter är grön mandarin och rosépeppar, med ett hjärta av grönt te och vårpion. Som basnot märks vetiver, en doft som stannar kvar länge. Zlatan parfym Suprême finns även som doft för män. Herrdoften har en frisk doft med toppnoter av citrus och ingefära. Hjärtnoter är enbär, rosmarin och lavendel medan basen är cederträ och rökelse.

Köp Zlatan parfym online hos Nordicfeel

Köp din Zlatan parfym online hos Nordicfeel, vi har ett stort utbud av dofter från varumärket. När du handlar din Zlatan parfym hos oss får du alltid fri frakt och fria returer på din beställning. Allt skickas från oss med snabb leverans för att du ska kunna bära Zlatans doft nästan omedelbart.

Kombinera parfymen med deodorant från Zlatan Sport

I vårt sortiment hittar du också ett flertal deodoranter från Zlatan Sport. Deodorant sticks finns bland annat med doften av Myth Wood och Suprême för dig som vill matcha deodoranten med din parfym. Roll-on deodoranter så som Sport, Sport Pro och Sport FWD erbjuds också. De ger alla 24 timmars skydd mot svett och dålig lukt så att du kan känna dig trygg i alla situationer.

Hår- och hudvård med doft av Zlatan

Zlatan Ibrahimovic Parfums har också ett urval av hår- och hudvårdsprodukter som du hittar här på Nordicfeel. Zlatan Sport Sea Salt Spray används för att styla håret och ger volym, textur och en matt finish. Du kan även köpa duschkräm som också kan användas för att tvätta håret. Varumärket har dessutom väldoftande solskyddsprodukter i sitt utbud. Alla produkter från varumärket är helt veganska.